fbpx

Over Businesspoint
Hoeksche Waard

Door ondernemers, voor ondernemers

Businesspoint HW geeft ruimte en inspiratie om te ondernemen in de Hoeksche Waard. Door een ontspannen werkplek te creëren waar je én fijn kunt werken én kunt sparren met andere (jonge) ondernemers ben je als starter niet alleen.

Businesspoint HW is een initiatief van Dick van Prooijen, zelf ook al tijden ondernemer (anprophoto.nl) en weet waar je als startende ondernemer tegen aan kunt lopen en waar behoefte aan is: Een werkplek waar je ondernemers kunt ontmoeten, waar je in alle rust kunt werken, maar waar je ook kunt vergaderen, netwerken en ontspannen.

Een inspirerende werkplek als startpunt voor succes

Het belangrijkste bij Businesspoint HW is het ontmoeten van andere mensen/ondernemers en een plek te creëren waar jij werk kunt verzetten. Niet meer aan de keukentafel, maar echt op een prettige werkplek met minder afleiding en meer contact met mensen. Daarnaast kun je bij Businesspoint HW ook gemakkelijk klanten uitnodigen voor een gesprek in één van de gezamenlijke ruimtes.

Wil jij ervaren wat de voordelen zijn van een werkplek of kantoorruimte bij Businesspoint HW? Maak een afspraak om langs te komen of stap gewoon een keertje binnen aan de Edisonstraat 16C, boven Sport & gezondheidscentrum Sagitalas.

Leuk om te weten

Businesspoint HW doet aan Maatschappelijk Verantwoord ondernemen.
Zo is het hele pand voorzien van zonnepanelen en wordt het pand verwarmd via airco’s.

Ondernemers bij Businesspoint HW

Of je nu startende ondernemer bent of al wat langer bestaat en op zoek bent naar een fijne werkplek, flexplek of eigen kantoorruimte, het kan bij Businesspoint HW.  Het idee is om een ontspannen plek te creëren voor verschillende ondernemers die elkaar ook kunnen versterken. Wij hebben al een aantal ondernemers mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie aan de Edisonstraat 16C in Numansdorp.

Dick van Prooijen met Anpro Photo maakt prachtige industriële foto’s en bezoekt bijzondere plekken. Daarnaast is hij de eigenaar van Businesspoint HW.

Mandy de Graaff met Salon Mandy. Mandy is schoonheidsspecialist en pedicure en laat je heerlijk ontspannen in haar stoel.

Helen van Dijk met BewustR. Helen specialiseert zich in stressreductie, aandachttraining het (her)vinden van focus bij managers en organisatie. Op dit moment is ze bezig met het starten van een podcast voor vrouwelijke ondernemers.

Kevin Schoof van Retailsale is de online marketeer met betrekking tot SEO en SEA. Bij hem kun je terecht voor een goede online marketingstrategie. Daarnaast heeft hij enkele webshops in koptelefoons.

Esther Edens van Esth Marketing & Events helpt bij het bouwen aan goede social media strategie, schrijft teksten en organiseert evenementen.

Scroll naar top