fbpx

De plek om te netwerken, samen te werken en te vergaderen

Thuis aan de keukentafel ontmoet je geen mensen. Natuurlijk is het lekker als je daar kunt werken, maar het is toch echt zo dat als je een werkplek hebt waar ook andere ondernemers werken, je meer voor elkaar krijgt en ook sneller wordt gezien en daardoor ook meer werk kunt krijgen.

Businesspoint HW aan de Edisonstraat 16C is zo’n plek. Een plek waar je kunt werken, vergaderen, ontmoeten en ook nog eens kunt ontspannen.

Of je nu een workshop wilt geven voor meerdere personen, een vergadering wilt houden op een inspirerende locatie en ook nog eens volledig ontzorgt wil worden, dan is Businesspoint HW jouw locatie.

Bij Businesspoint HW heb je de voordelen van een full-service kantoor met goede koffie & thee en de vrijheid om op een flexibele werkplek jouw werk te gaan doen. Dit kan per uur, per dag of zelfs per week. Ook is het mogelijk om een strippenkaart af te nemen en te komen wanneer het jou uitkomt.

Flexplek

Een flexibele werkplek is ideaal voor ondernemers die veel bij klanten zitten, maar ook de tijd nodig hebben om acquisitie te plegen, uit te werken op het moment wanneer dat uitkomt. Omdat er bij Businnespoint HW diverse flexplekken zijn, kun je gemakkelijk aanschuiven wanneer het jou uitkomt. De voordelen van de flexplek:

Kantoorruimte

Het huren van een eigen kantoorruimte is ook een mogelijkheid bij Businesspoint HW. Je kunt dan 24/7 terecht in je eigen kantoor en profiteren van de voordelen:

Een extra bijkomend voordeel is dat je jouw kantoor kunt inrichten zoals je dat zelf wilt. Je mag de muren verven, extra meubels plaatsen en meer. Zolang je het maar in originele staat oplevert.

Bij Businesspoint HW vinden we het belangrijk dat je een fijne werkplek hebt, waar je goed kunt werken en waar je ook lekker zit of staat. Daarom zijn alle werkplekken voorzien van een in hoogte verstelbureau waar je aan kunt zitten met een goede bureaustoel, aan kunt staan of met een hoge kruk aan kunt werken. Ook voorzien wij in worktrainers, fietsen die je aan je bureau kunt gebruiken.

Vergaderruimte

Een vergaderruimte voorzien van alle luxe gemakken en presentatiemogelijkheden, dat is wat Businesspoint HW biedt. Het is zelfs mogelijk om hier catering te laten verzorgen zodat jouw gasten compleet worden verzorgd en jij er geen omkijken naar hebt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Businesspoint HW te bieden heeft en wil je dit in het ‘echt’ bekijken? Maak een afspraak met Dick van Prooijen of kom eens langs.

Scroll naar boven