fbpx

EDISONSTRAAT 16C - 3281 NC NUMANSDORP

Wanneer je op zoek bent naar een vaste of tijdelijke werkplek in de Hoeksche Waard is Businesspoint HW jouw plek. Businesspoint HW is gelegen op het bedrijventerrein Middelsluis aan de Edisonstraat 16C, slechts 2 minuten rijden vanaf de A29.

Businesspoint HW is gelegen boven Sport & Gezondheidscentrum Sagitalas en zo kun je sporten en ondernemen heel goed met elkaar kunt combineren. Het pand beschikt over een centrale receptie, een workshopruimte/vergaderruimte en straks ook een grand café.

In 2020 is de bovenverdieping van Edisonstraat 16 volledig aangepakt en gerenoveerd waardoor er 8 kantoorunits zijn, 8 flexibele werkplekken en een vergaderruimte voor maximaal 12 personen.

flexwerkplekken

Bij Businesspoint HW zijn 8 flexibele werkplekken beschikbaar. De werkplekken zijn voorzien van een afgeschermd bureau welke in hoogte verstelbaar is met een bureaustoel, maar waar je ook de mogelijkheid hebt om staand te werken. Oftewel, ergonomisch werken vinden wij bij Businesspoint Hoeksche Waard ontzettend belangrijk. Je kunt per dag bepalen of je komt werken op een plek. Ook zijn er kluisjes waar je jouw spullen kunt opbergen op het moment dat jij klaar bent met werken.

Vanaf € 20,00 per dag inclusief koffie, thee, water en internet.

Kantoorunits/kantoorruimtes

Als je een kantoor wilt huren voor een maand of voor een langere periode (hoeft niet) waar je in alle privacy kunt werken, maar toch tussendoor wilt sparren met andere ondernemers, dan kan dit ook bij Businesspoint HW. Je kunt mensen uitnodigen in je eigen kantoor of gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes.

Voor prijzen en beschikbaarheid neem contact op met  Dick van Prooijen

Workshop of vergaderruimte

Een mooie representatieve ruimte met veel licht, waar je jouw presentatie kunt geven, een fijne cursus en je gebruik kunt maken van geavanceerde presentatiemiddelen. De ruimte is voorzien van een elektronische flip-over en een 65 inch touch screen. Ook is het mogelijk om de ruimte inclusief het ontvangst van de gasten en eventuele catering te regelen. Kom een keer langs of maak een afspraak.

Al vanaf € 17,50- per uur en € 85,- per dag. Geschikt voor maximaal 10 personen inclusief presentatievoorzieningen, koffie, thee en water.

Scroll naar boven